EARTH


 

Εφαρμογή E.A.R.T.H. (Electrical Appliance Recycle poinTs in Hellas) στοχεύει στην εύρεση σημείων ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών σε οποιοδήποτε Περιφερειακό Διαμέρισμα της Ελλάδας. Ο χρήστης είναι ικανός να αναζητήσει σημεία ανακύκλωσης με βάση τρία διαφορετικά κριτήρια:


A. Επιλέγοντας το Περιφερειακό Διαμέρισμα που τον ενδιαφέρει. Αν για παράδειγμα επιλεγεί το Περιφερειακό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης εμφανίζονται όλες οι Περιφερειακές Ενότητες στις οποίες έχουν τοποθετηθεί κάδοι ανακύκλωσης. Στη συνέχεια, επιλέγοντας μία συγκεκριμένη Περιφερειακή Ενότητα εμφανίζονται τα σημεία ανακύκλωσης. Αν πάλι επιλεγεί ένα συγκεκριμένο σημείο στο χάρτη εμφανίζονται χρήσιμες πληροφορίες (διεύθυνση, είδη συσκευών).

B. Συγκεκριμένη χιλιομετρική απόσταση. Ο χρήστης προσδιορίζει τη χιλιομετρική απόσταση από την τρέχουσα θέση του στο χάρτη βάσει της οποίας θα αναζητηθούν σημεία ανακύκλωσης.

C. Κοντινότερο σημείο. Εμφανίζεται το κοντινότερο σημείο ανακύκλωσης σε σχέση με την τρέχουσα τοποθεσία του χρήστη στο χάρτη. Μετά την επιλογή ενός σημείου ανακύκλωσης δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη για εμφάνιση της συντομότερης διαδρομής που μπορεί να ακολουθήσει προκειμένου να μεταβεί σε αυτό. Η εφαρμογή εκτελείται σε σύγχρονες φορητές συσκευές με οθόνη αφής και αξιοποιεί ένα σύνολο προηγμένων τεχνολογιών (Google Maps API, GPS + Compass, κ.ά.) με στόχο την μεγιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones