Agones

Η εφαρμογή Αγώνες αποτελεί μια εφαρμογή αθλητικού ενδιαφέροντος
#

όπου είτε παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων που έχουν γίνει, είτε παρουσιάσει τους μελλοντικούς αγώνες που πρόκειται να γίνουν καθώς και την ώρα έναρξής τους
. Η σύνδεση γίνεται ζωντανά σχεδόν σε πραγματικό χρόνο με μία ιστοσελίδα αποτελεσμάτων, ενώ το εύρος των αγώνων είναι παγκόσμιο, καλύπτοντας ομάδες από διάφορες κατηγορίες των περισσοτέρων χωρών της Ευρώπης, τις Λατινικής Αμερικής και άλλων χωρών. Επίσης καλύπτει πλήρως τις εθνικές ομάδες και τις βασικές διεθνείς διοργανώσεις (όπως UEFA και Champions League).


Απαιτείται διαδίκτυο για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων, δεδομένου της «ζωντανής» ενημέρωσης της εφαρμογής με τα αποτελέσματα. Ο χρήστης στην αρχική οθόνη μπορεί να επιλέξει την χώρα/κατηγορία που τον ενδιαφέρει, όπου σε παρένθεση εμφανίζονται ο αριθμός των αγώνων για τη συγκεκριμένη μέρα και κατηγορία. Με τη βοήθεια του πλήκτρου Menu μπορεί να αλλάξει μέρα, ώστε να δει αποτελέσματα προηγούμενων ημερών, ή να δει τους αγώνες που έρχονται. Στη συνέχεια, επιλέγοντας μια κατηγορία, εμφανίζεται μια λίστα με αγώνες για τη συγκεκριμένη κατηγορία/μέρα, όπου αν ο αγώνας είναι σε εξέλιξη ή έχει γίνει φαίνεται το τρέχων σκορ, αλλιώς φαίνεται η ώρα που θα γίνει ο αγώνας. Τέλος, επιλέγοντας μια καρτέλα φαίνονται οι πληροφορίες του αγώνα, τόσο με το τελικό σκορ, όσο και με το σκορ του ημιχρόνου.



  Agones - στιγμιότυπο οθόνης   Agones - στιγμιότυπο οθόνης   Agones - στιγμιότυπο οθόνης   Agones - στιγμιότυπο οθόνης

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones